invulformulier bloemenactie 2021

 

Beste vrienden en sympathisanten van vzw Eindelijk, projecten NAH

 De lente heeft zijn intrede gemaakt. Het wordt stilaan tijd om in de
tuin te werken, te harken en te spitten, struiken en bloemen te planten, onze terraspotten te vullen…

Traditiegetrouw organiseren wij opnieuw een BLOEMENACTIE op  ZATERDAG 24 APRILHet assortiment bloemen is van uitzonderlijke kwaliteit en is uitgebreid met enkele nieuwe bloemetjes.

Je kan bij  interesse in onze actie het bestelformulier invullen en dit bezorgen per e-mail naar annelies.eeckhout@NAHeindelijk.be of per post op één van de
leveringsplaatsen vermeld op het bestelformulier.

We vragen het totaalbedrag vooraf over te maken, bij voorkeur door overschrijving op BE60 2930 4302 1070 met de vermelding ‘Bloemenactie + naam vermeld op het bestelformulier’. Indien overschrijving niet mogelijk is, voeg je het geld onmiddellijk bij het bestelformulier.

Gelieve je bestelling vóór 16 april door te geven.

Wegens corona werken we dit jaar met 5 tijdsloten om de afhaling op een veilige manier te laten verlopen. Je kan het gewenste tijdslot (rechts onderaan op het formulier) en de leveringsplaats van uw voorkeur aanduiden op het bestelformulier. Indien het tijdslot niet meer beschikbaar zou zijn, contacteren we u om een ander tijdslot af te spreken.

We willen je alvast hartelijk danken! 

Elke Sarens
Vzw Eindelijk, projecten NAH

 

invulformulier bloemenactie 2021

U kan uw betaling via Payconiq afwerken. Gelieve als mededeling "bloemenactie + naam op het bestelformulier" te vermelden.