Word onze nieuwe collega!   

   

   

Een nieuwe collega in Eindelijk? Top! Heb je een hart voor mensen met een beperking en wil je deze personen mee helpen ontwikkelen en hen tot zelfontplooiing laten komen? Het kan!  


Onze organisatie is zeer visiegericht opgericht en wordt als innovatieve arbeidsorganisatie ingericht.  
 

Daarom is het essentieel dat onze medewerkers achter onze missie en visie staan. Zij zijn immers het hart van Eindelijk, waar zelfredzaamheid bij onze cliënten in alles nagestreefd wordt. Er wordt ondersteuning geboden aan onze cliënten, op maat, waar nodig en we streven mét onze cliënten naar een eigen plek in de maatschappij. Betrokkenheid van en samenspraak met de cliënt en het netwerk is hierin essentieel. Van hieruit wordt er gewerkt naar individuele momenten met de cliënt of groepstherapieën en –activiteiten om bepaalde doelen na te streven.   

   

We zijn op zoek naar gemotiveerde en bevlogen medewerkers die zich goed voelen binnen de voorziening en voldoening halen uit hun job. We zijn ervan overtuigd dat als werknemers zich snel opgenomen voelen in de groep, voldoende uitleg krijgen over de werking en voldoende ondersteuning krijgen vanuit het team én de organisatie, verhoogt het psychosociaal welzijn sterk.   

  

We zoeken gedurende het volledige traject naar ontwikkelings- en ontplooiingskansen voor medewerkers. Uiteraard vinden we het belangrijk dat een werknemer zijn/haar expertise kan delen met de organisatie en het team en dat hij/zij telkens uitdaging kan blijven vinden binnen de job. Er worden jaarlijks opleidingsmomenten georganiseerd: een evaluatiedag, meeleerdag, extra VTO’s (vorming, training en opleiding), zowel intern als extern, om vaardigheden en kennis te verbreden.   

   

 

We werken voor onze sollicitatiegesprekken samen met onze collega-voorziening, Blijdorp. Kijk snel verder naar onderstaande vacatures of contacteer solliciteren@blijdorp.be en we nodigen je graag uit voor een gesprek.    

 

Bekijk nu de vacature van afdelingshoofd!