Komende evenementen

Op 17 juni gaat het slotevent door van Fiets voor je fiets!

Als mobiele persoon neemt u hoogstwaarschijnlijk snel de fiets om ergens naartoe te gaan. Voor ons is dit niet altijd even evident… Een grote auto is nodig waar dan ook nog eens een stoel in moet passen… Altijd een heel gedoe om even weg te kunnen zijn. Een dergelijke fiets geeft ons de mogelijkheid ons sneller te verplaatsen en gelijk nog te genieten van de frisse buitenlucht!

Eerder dit jaar kregen we als groep de opdracht eens na te denken over dingen die we zouden willen bereiken maar die niet super voor de hand liggend zijn. We gingen aan de slag met een van de ideeën die ons nog wel makkelijk leek: het logo van Eindelijk fietsen in Strava…

Nooit hadden we gedacht dat we hiervoor 170km gingen nodig hebben! De afstand zorgde ervoor dat we het gehele project grootser begonnen te zien. We stonden erbij stil dat niet elk van de cliënten binnen de groep eigenlijk in staat was aan een dergelijke tocht deel te nemen door het simpele feit dat er geen aangepaste fiets voor hen beschikbaar is. Dit bracht ons tot de rolstoelfiets met een nogal stevig prijskaartje van €11000.  Onze grijze massa schoot in gang en we begonnen wild te dromen! Waarom nemen we niet deel aan de Warmste Week en maken we kans op een mooi sponseringsbudget en hangen we er een slotevenement aan vast? 

Gedurende heel de week van 13-17/06 zullen elke dag cliënten een deel van de fietstocht fietsen. 

Op vrijdag 17/06 vindt de laatste rit plaats met als start- en eindpunt Eindelijk.  Wij nodigen u graag uit deel te nemen aan onze fietstocht van 26 km om zo mobiliteit voor personen met een NAH meer in het licht te brengen en te sensibiliseren naar toegankelijke fietsroutes in onze omgeving. Het startuur is voorzien tussen 13u en 14u30.

Deelnemen kan na inschrijving op info@naheindelijk.be of telefonisch op 052/47.46.14 tot en met 07/06/2022.

Meer informatie kan u verkrijgen bij maryke.moens@naheindelijk.be

Jaarverslag 2021