Nieuwtjes

ūüĒ•19/12/2023 brachten we een bezoek aan de Warmste Week in Brugge, waar we gastvrij werden ontvangen door Maureen Vanherberghen. We overhandigden het ingezamelde geld van onze “Eindelijk soept” actie ten behoeve van de Warmste Week. Dank aan iedereen die soep heeft gekocht en aan jullie allemaal voor de steun!ūüĒ•Benieuwd naar onze video samen met Maureen? Je kunt deze hier bekijken ‚ě°ÔłŹ https://video.warmstedorp.vrtinnovatie.be/0103-20231219_122051-eindelijk_soept.mp4

Medewerkers in de spotlight

Wij zijn ontzettend trots op onze fantastische medewerkers! Zie hier Dani√ęl Michiels, wiens uitzonderlijke inzet en toewijding duidelijk naar voren kwamen in zijn bachelorproef. Zijn harde werk en toewijding werden beloond met de prijs van Ergotherapie Vlaanderen vzw. Dit is een welverdiende erkenning van Dani√ęl’s toewijding en bekwaamheid. Proficiat, Dani√ęl!

De Hersenletsel Lijn

De Hersenletsel Lijn is bereikbaar op het nummer 02 681 81 81 (elke werkdag van 9u tot 12u),

via contact@hersenletsellijn.be of via het contactformulier op www.hersenletsellijn.be

Voor ALLE vragen die een Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH) met zich kan meebrengen.

Voor IEDEREEN, zowel personen met een NAH, mantelzorgers, familieleden als ook professionelen.

Vanuit NAH Eindelijk kan er een kortdurend traject opgestart worden bij u thuis aan de keukentafel om u te helpen in uw zoektocht naar de gepaste hulp en ondersteuning. Graag meer info? Contacteer onze trajectbegeleider Karla Van Nuffel via 0490/58 43 82 of hersenletsellijn@NAHeindelijk.be

Afgelopen evenementen

Het is bijna zo ver: oktobermaand… wijnproefmaand!

Wij organiseren dit jaar onze 16de editie van de wijndegustatie en wijnverkoop, die doorgaat in het dagcentrum van Eindelijk op zondag 8 oktober.

Dit jaar gaan we in zee met een lokale wijnhandelaar. Ons assortiment wordt dus in een nieuw jasje gestoken. Er is voor elk wat wils: Er zijn pareltjes uit diverse wijnstreken uit Europa. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van ‚ÄúGiacoto Pinot Grigio‚ÄĚ, een Sloveense wijn die heerlijk smaakt bij frisse kipgerechten. Ook een klassieker als ‚ÄúLes Lauries Domaine Baron de Rothschild Montagne Saint-Emilion‚ÄĚ staat dit jaar op de kaart.

Voor ‚ā¨7 kan u tijdens de¬†wijndegustatie¬†naar believen proeven van onze uitgelezen selectie van 17 wijnen uit verschillende landen en uit diverse prijsklassen. U kan over elke wijn een uitgebreide toelichting krijgen bij de verschillende wijntafels. Zeker nu we een nieuw assortiment aanbieden, is dit de moeite waard!

Na het succes van vorig jaar kan u ook opnieuw kiezen voor de¬†VIP-formule: U reserveert een tafel voor maximum 4 personen voor ‚ā¨45 of voor maximum 8 personen voor ‚ā¨90. U krijgt een persoonlijke schenker, die uw gezelschap alle (gewenste) wijnen laten proeven aan tafel met een woordje uitleg. Hierbij worden enkele hapjes geserveerd om de ervaring te optimaliseren.¬†

Verder bieden we dit jaar opnieuw een assortiment van twee¬†non-alcoholische aperitieven¬†aan. Wenst u enkel deze aperitieven te degusteren? Dan kan dit aan een democratische ‚ā¨3.

Voor elk wat wils dus!

Indien u niet aanwezig kan zijn, kan u ook wijn bestellen bij voorkeur via de webshop, of een bestelformulier doormailen naar info@NAHeindelijk.be .

Wijndegustatie: zondag 8 oktober

U kan zonder reservatie wijn proeven tussen 14u en 18u30.

Wenst u deel te nemen aan het VIP-arrangement? Dan bent u om 11u welkom voor de twee uur durende proeverij aan tafel met persoonlijke schenker. U kan uw tafel reserveren door:

Als mobiele persoon neemt u hoogstwaarschijnlijk snel de¬†fiets¬†om ergens naartoe te gaan.¬†Voor¬†ons is dit niet altijd even evident… Een grote auto is nodig waar dan ook nog eens een stoel in moet passen… Altijd een heel gedoe om even weg te kunnen zijn. Een dergelijke¬†fiets¬†geeft ons de mogelijkheid ons sneller te verplaatsen en gelijk nog te genieten van de frisse buitenlucht!

Eerder dit jaar kregen we als groep de opdracht eens na te denken over dingen die we zouden willen bereiken maar die niet super¬†voor¬†de hand liggend zijn.¬†We gingen aan de slag met een van de idee√ęn die ons nog wel makkelijk leek: het logo van Eindelijk¬†fietsen in Strava…

Nooit hadden we gedacht dat we hiervoor 170km gingen nodig hebben! De afstand zorgde ervoor dat we het gehele project grootser begonnen te zien. We stonden erbij stil dat niet elk van de cli√ęnten binnen de groep eigenlijk in staat was aan een dergelijke tocht deel te nemen door het simpele feit dat er geen aangepaste¬†fiets¬†voor¬†hen beschikbaar is. Dit bracht ons tot de rolstoelfiets met een nogal stevig prijskaartje van ‚ā¨11000.¬† Onze grijze massa schoot in gang en we begonnen wild te dromen! Waarom nemen we niet deel aan de Warmste Week en maken we kans op een mooi sponseringsbudget en hangen we er een slotevenement aan vast?

Gedurende heel de week van 13-17/06 zullen elke dag cli√ęnten een deel van de¬†fietstocht¬†fietsen.

Op vrijdag 17/06/2022 vindt de laatste rit plaats met als start- en eindpunt Eindelijk.  Wij nodigen u graag uit deel te nemen aan onze fietstocht van 26 km om zo mobiliteit voor personen met een Niet- Aangeboren Hersenletsel (NAH) meer in het licht te brengen en te sensibiliseren naar toegankelijke fietsroutes in onze omgeving. Het startuur is voorzien tussen 13u en 14u30.

Deelnemen kan na inschrijving op info@naheindelijk.be of telefonisch op 052/47.46.14 tot en met 07/06/2022.

Meer informatie kan u verkrijgen bij maryke.moens@naheindelijk.be

Jaarverslag 2021